KS-Soft. Network Management Solutions
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister    ProfileProfile    Log inLog in 

HostMonitor vs RCC Report bug?

 
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> Bug reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pspencer008



Joined: 30 Jul 2014
Posts: 34

PostPosted: Thu Feb 05, 2015 9:00 am    Post subject: HostMonitor vs RCC Report bug? Reply with quote

Hi,

I have found an issue when trying to generate a report using RCC. so a bit of background.

I have a SLA report. Mode = HTML - Chart = Performance - 4 check boxes unchecked - Display Stats = Predict, Today, Last 48 and Last 7 days - include = ALL ticked - Sort on Test Name.

I have configured a view based on some good tests (returns about 10 tests)

Assigned the report profile to the view and hit the generate button and it works great, displays the graphs and figures.

When I open RCC on the same server (With either HostMonitor running as a service or open in the background) and then click on the properties of the above view, reports and generate reports. All the graphs are empty and there are no figures displayed anywhere.

The user I am using to open the RCC is the admin account which has all the rights to check box's checked and all folders in any HML list selected.

I then go back to HM and generate the report in the same way and it generates perfectly.

Thanks

Paul
Back to top
View user's profile Send private message
KS-Soft Europe



Joined: 16 May 2006
Posts: 2832

PostPosted: Thu Feb 05, 2015 9:23 am    Post subject: Reply with quote

What HostMonitor and RCC versions do you use?
What report path do you use?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
pspencer008



Joined: 30 Jul 2014
Posts: 34

PostPosted: Thu Feb 05, 2015 9:34 am    Post subject: Reply with quote

KS-Soft Europe wrote:
What HostMonitor and RCC versions do you use?
What report path do you use?


HM V 9.90
RCC V4.90

Path for the report is C:/program data/HostMonitor/Report

The issue is not with generating the report as it gets created in the Report folder both times but it just gets created with no values when ran from the RCC

Paul
Back to top
View user's profile Send private message
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 12303
Location: USA

PostPosted: Thu Feb 05, 2015 5:48 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, there is such behavior. Unfortunately we did not finish this today, will be fixed tomorrow.
Please send e-mail with your registration name to support@ks-soft.net, we will provide update

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> Bug reports All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

KS-Soft Forum Index