KS-Soft. Network Management Solutions
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister    ProfileProfile    Log inLog in 

Mark "RMA not connected" as bad

 
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> Configuration, Maintenance, Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
m.dauwa



Joined: 16 Nov 2018
Posts: 3

PostPosted: Thu Jul 16, 2020 1:22 am    Post subject: Mark "RMA not connected" as bad Reply with quote

Hi

How we can set the Test-Status to bad when a RMA (active or passive) is not connected?

thanks martin
Back to top
View user's profile Send private message
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 12260
Location: USA

PostPosted: Thu Jul 16, 2020 3:07 am    Post subject: Reply with quote

What exactly test?

Do you need special test item that will check connection to agent and use this test as Master for other RMA-related tests?
https://www.ks-soft.net/hostmon.eng/rma-win/index.htm#checkrmatest

Or you have some test performed by agent (e.g. Folder Size test) that sets Unknown status when agent is not connected and you want to change test status from Unknown to Bad?
In this case you cannot set Bad status, you can set Warning instead of Unknown.

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> Configuration, Maintenance, Troubleshooting All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

KS-Soft Forum Index