KS-Soft. Network Management Solutions
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister    ProfileProfile    Log inLog in 

RMA_Linux: does not run

 
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> RMA for UNIX
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MikS4444



Joined: 18 Oct 2010
Posts: 2

PostPosted: Mon Oct 18, 2010 4:27 am    Post subject: RMA_Linux: does not run Reply with quote

Can somebody tell me why when I run
./rma -i -v -p 1055 /etc/rma/rma.ini
or
./rma -d /home/ks/rma/rma.ini
system tell's me : bash: ./rma : cannot execute binary file
Back to top
View user's profile Send private message
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 11782
Location: USA

PostPosted: Mon Oct 18, 2010 11:19 am    Post subject: Reply with quote

Probably you are using wrong RMA module, e.g. RMA for Linux cannot be started on FreeBSD.
What exactly UNIX do you use? What exactly RMA module have you downloaded?

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
MikS4444



Joined: 18 Oct 2010
Posts: 2

PostPosted: Tue Oct 19, 2010 11:39 pm    Post subject: Reply with quote

Thank's for your reply
I download wrong rpm
x64_84 but in my case i386 only work
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> RMA for UNIX All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

KS-Soft Forum Index