KS-Soft. Network Management Solutions
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister    ProfileProfile    Log inLog in 

Traffic Monitor: Reports "Host is alive"

 
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> Configuration, Maintenance, Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jrweiss



Joined: 01 Mar 2003
Posts: 39

PostPosted: Thu Mar 18, 2004 12:35 am    Post subject: Traffic Monitor: Reports "Host is alive" Reply with quote

When creating a new test or changing a test (Type: Traffic Monitor) the first time the test is executed it reports "Host is alive" instead of "Ok" with a reply value.

OS: Windows XP SP1
HM: 4.40 using RMA 1.16

Regards, J.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 12092
Location: USA

PostPosted: Thu Mar 18, 2004 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

Its correct behavior. Test don't know anything about traffic for last N min/sec because test just executed 1st time (in other words HostMonitor don't have information about the past).

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jrweiss



Joined: 01 Mar 2003
Posts: 39

PostPosted: Sat Mar 20, 2004 12:21 am    Post subject: Reply with quote

Thanks, Alex.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> Configuration, Maintenance, Troubleshooting All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

KS-Soft Forum Index