KS-Soft. Network Management Solutions
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister    ProfileProfile    Log inLog in 

Easy Way to See "Connect As" Tests?

 
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> Configuration, Maintenance, Troubleshooting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rob Moore



Joined: 27 May 2004
Posts: 40

PostPosted: Tue Jan 26, 2021 2:47 pm    Post subject: Easy Way to See "Connect As" Tests? Reply with quote

Is there an easy way to find all the tests that are connecting with a different account than the application startup account? I want to find the test(s) that is/are using "Connect As" to connect with a specific account.

Thanks,
Rob
Back to top
View user's profile Send private message
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 12639
Location: USA

PostPosted: Tue Jan 26, 2021 3:47 pm    Post subject: Reply with quote

Export test settings into text file (menu File->Export..) then search for 'password = ' field (without quotes).

Also tests may use Connection Manager settings (if "connect as" option not set).

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Kris



Joined: 12 May 2010
Posts: 356

PostPosted: Wed Oct 26, 2022 4:45 am    Post subject: Reply with quote

Just ran into the same requirement.

It would be nice if it was possible to create a view of all the tests that have the 'Connect as' checkbox set.

Maybe something to consider for the next version?
Back to top
View user's profile Send private message
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 12639
Location: USA

PostPosted: Wed Oct 26, 2022 8:58 am    Post subject: Reply with quote

We can add variable if you really need such View.

If you just want to change some account for set of tests, you may use HMScript with SetTestParam or ReplaceTestParam command.
E.g.
ReplaceTestParam _AllCPU username oldusername newusername

or use Export/Import fumction.

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Kris



Joined: 12 May 2010
Posts: 356

PostPosted: Mon Oct 31, 2022 3:17 am    Post subject: Reply with quote

KS-Soft wrote:
We can add variable if you really need such View.


It wouldn't kill us if we don't have it, but it sure would be nice.
Back to top
View user's profile Send private message
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 12639
Location: USA

PostPosted: Tue Nov 01, 2022 4:52 am    Post subject: Reply with quote

Ok, we added %AccountSet% variable. So you can use Views with expressions like
"%AccountSet%">""
or
"%AccountSet%"=='admin5"

If you are using version 13.50, please send e-mail to support at ks-soft.net, we will provide download link.

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Kris



Joined: 12 May 2010
Posts: 356

PostPosted: Wed Nov 02, 2022 7:42 am    Post subject: Reply with quote

Works like a charm.

Thanks alot guys
Back to top
View user's profile Send private message
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 12639
Location: USA

PostPosted: Wed Nov 02, 2022 9:07 am    Post subject: Reply with quote

You are welcome

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> Configuration, Maintenance, Troubleshooting All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

KS-Soft Forum Index