RMA: 301 - Error: Access is denied

When you post information about some problem, please include the following details: - OS version (e.g. Windows 2000 Professional SP3); HostMonitor version; problem description.
Post Reply
hd@miralix.com
Posts: 14
Joined: Mon Aug 17, 2009 4:12 am

RMA: 301 - Error: Access is denied

Post by hd@miralix.com »

We've installed Windows Updates to some of our Windows 2019 servers last week and all servers that we install all available Windows Updates on results in the same problem. We use a centrally Active RMA version 7.66 together with HM version 13.10. The RMA runs the test Service and alerts when Some "Auto" services are not running as an Active Directory Managed Service Account. RMA: 301 - Error: Access is denied is reported for a server when we install all available updates so it seems like Microsoft has changed something. Does anyone else experience this? [/i]
KS-Soft
Posts: 12830
Joined: Wed Apr 03, 2002 6:00 pm
Location: USA
Contact:

Post by KS-Soft »

Do you know what exactly Windows update caused this problem?
Have you installed the same updates on system running RMA?

E.g. KB5005568 and KB5004442 updates can lead to such problem - you should install these updates on ALL systems at the same time.

Regards
Alex
hd@miralix.com
Posts: 14
Joined: Mon Aug 17, 2009 4:12 am

Post by hd@miralix.com »

Hello Alex.

We've not yet tested which specific update cases the issue. We've also not installed same updates on the system running the RMA but will try this. Thank you.
LANTONIO
Posts: 13
Joined: Wed Apr 24, 2019 3:09 am

Post by LANTONIO »

Did you solved this issue? Because I have same issue on CPU Perf Test on a windows server 2019 and RMA v7.72.
Post Reply