How to export Host Monitor list in IP Tools?

Everything about IP-Tools
Post Reply
sarisn
Posts: 3
Joined: Mon Nov 14, 2016 1:03 am
Location: Greece

How to export Host Monitor list in IP Tools?

Post by sarisn »

Hello,

I've recently purchased IP Tools (2.70) and I'm running two different instances of the program (with different hosts) to monitor the PC's in my office. I have manually entered all the hosts (about 60 of them with many details) and I don't wanna lose em and forced to write them again from scratch since it took me too many business hours to enter them.

I tried to find a way to backup the Host Monitor list but I didn't find something in the Options of the program.

How can I backup this list and move it to my other PC since my old one has to be formatted?


Thanks in advance.
KS-Soft
Posts: 12845
Joined: Wed Apr 03, 2002 6:00 pm
Location: USA
Contact:

Post by KS-Soft »

Check HMONITOR.LST file in IP-Tools folder

Regards
Alex
sarisn
Posts: 3
Joined: Mon Nov 14, 2016 1:03 am
Location: Greece

Post by sarisn »

Thanks for the quick reply.

The first thing I checked before i write to you was this file but, surprisingly enough, none of my info is saved in this file..
KS-Soft
Posts: 12845
Joined: Wed Apr 03, 2002 6:00 pm
Location: USA
Contact:

Post by KS-Soft »

Do you see such file (HMONITOR.LST) in a "Virtual Store" in your user folder (e.g. c:\users\<username>\AppData\...)?
Windows Vista+ may redirect file requests to this folder.

Regards
Alex
sarisn
Posts: 3
Joined: Mon Nov 14, 2016 1:03 am
Location: Greece

Post by sarisn »

Yes I do see it there! Along with all the info I entered manually!

Thank you very much for the help!


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KS-Soft
Posts: 12845
Joined: Wed Apr 03, 2002 6:00 pm
Location: USA
Contact:

Post by KS-Soft »

You are welcome :)

Regards
Alex
User avatar
CORENetworks
Posts: 1
Joined: Sat Dec 20, 2014 6:55 pm
Location: New Orleans, LA

THANKS!

Post by CORENetworks »

Thanks for the reply Alex! This helped me also. :D
Post Reply