KS-Soft. Network Management Solutions
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister    ProfileProfile    Log inLog in 

Search found 170 matches
KS-Soft Forum Index
Author Message
  Topic: Usage problem with Log Analyzer
mrw

Replies: 6
Views: 1354

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Thu Mar 26, 2020 6:52 am   Subject: Usage problem with Log Analyzer
Aha, thank you for the information.

I changed the default setting back to midnight and changed it to full on only those tests that I need it on.

I also changed the viewer for HTML to the interna ...
  Topic: Usage problem with Log Analyzer
mrw

Replies: 6
Views: 1354

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Thu Mar 26, 2020 6:14 am   Subject: Usage problem with Log Analyzer
Hostmon v12.28
Log Analyzer v6.28

I see in the Options->Log Settings, that Default logging mode is Midnight.
Does that mean that, as you say, that there might be only 2 log records?

Should ...
  Topic: Usage problem with Log Analyzer
mrw

Replies: 6
Views: 1354

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Thu Mar 26, 2020 4:01 am   Subject: Usage problem with Log Analyzer
Hi,
I have a specific test(a simple ping) that has run every 10 seconds for 24 hours.
Now I would like to see the results from all of the tests within a certain time period. Lets say March-25 18:00 ...
  Topic: Problem with Network Discovery
mrw

Replies: 5
Views: 1410

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Tue Mar 17, 2020 5:08 am   Subject: Problem with Network Discovery
So the windows account should be specified within a device? I mean from the Network map->Select a windows device->Right click and select System info?
When I enter any account information it see ...
  Topic: Problem with Network Discovery
mrw

Replies: 5
Views: 1410

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Fri Mar 13, 2020 8:52 am   Subject: Problem with Network Discovery
I have enabled all checkboxes in the params window and left everything as default.
RMA and Hostmon version is the latest. Updated last week.

I am only really interested in discovering Windows comp ...
  Topic: Problem with Network Discovery
mrw

Replies: 5
Views: 1410

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Fri Mar 13, 2020 4:34 am   Subject: Problem with Network Discovery
Hi,
I have set up a network-scan and have selected an RMA and a subnet range.
The search seems to find most things in the network, and lots of devices pops up in the Network map, but when I right-cl ...
  Topic: Sometimes the Windows Service tests take up to 60 seconds
mrw

Replies: 6
Views: 1610

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Fri Feb 07, 2020 2:19 am   Subject: Sometimes the Windows Service tests take up to 60 seconds
I disabled the firewall and let it run for a couple of days, and that seems to have solved it!
It did not think that the firewall could cause slow responstime for such api-calls. If the tests didn ...
  Topic: Sometimes the Windows Service tests take up to 60 seconds
mrw

Replies: 6
Views: 1610

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Wed Feb 05, 2020 7:12 am   Subject: Sometimes the Windows Service tests take up to 60 seconds
Thanks for your reply!

We do CPU tests on all the servers and none of them takes more than a couple of ms to get answers.
We have this problem on all of the monitored servers which is around 30-35 ...
  Topic: Sometimes the Windows Service tests take up to 60 seconds
mrw

Replies: 6
Views: 1610

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Wed Feb 05, 2020 2:58 am   Subject: Sometimes the Windows Service tests take up to 60 seconds
Hi,
I have a specific closed environment that has its own active RMA agent that run tests on the local lan. Mostly on Windows Servers 2012 R2 and newer.
Everything works as it should, except that so ...
  Topic: Problem with SMTP Test
mrw

Replies: 4
Views: 1561

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Mon Sep 16, 2019 8:17 am   Subject: Problem with SMTP Test
Sure, I´ll email the hostname to you.

And for the record, I got about 15-20 of these error messages during this weekend.

Regards,
//Andreas..
  Topic: Problem with SMTP Test
mrw

Replies: 4
Views: 1561

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Fri Sep 13, 2019 6:58 am   Subject: Problem with SMTP Test
Yes, I have a "TCP Connection" test from the same RMA to the same public hostname. It tests the host for port 443.
That test has never failed and it has the same interval.

HostMon versio ...
  Topic: Problem with SMTP Test
mrw

Replies: 4
Views: 1561

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Fri Sep 13, 2019 6:20 am   Subject: Problem with SMTP Test
Hi,
I have the SMTP test configured to run on a RMA every 10min.
The test should try to connect to a named server on port 25.
The named server uses a public DNS-name.

This test works for the mos ...
  Topic: Problem with "DNS test" using TCP
mrw

Replies: 3
Views: 1384

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Tue Aug 27, 2019 8:58 am   Subject: Problem with "DNS test" using TCP
Thank you very much for your speedy reply and fix!

And of course the test worked after I updated the RMA.

Awesome support as always!

Regards,
//Andreas..
  Topic: Problem with "DNS test" using TCP
mrw

Replies: 3
Views: 1384

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Mon Aug 26, 2019 6:13 am   Subject: Problem with "DNS test" using TCP
Hi,

I´m monitoring some public DNS-servers and one test is ofcourse the "DNS test" that queries the DNS directly and gives the reply. Previously I have only tested this using UDP/53 for ...
  Topic: Weird problem with Drive Free Space test.
mrw

Replies: 8
Views: 2296

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Tue Jul 16, 2019 2:41 am   Subject: Weird problem with Drive Free Space test.
Ha!
Solved it!

I noticed that the test for the C: didn´t really returned the correct number compared when I checked tha values on the server manually.
Then I saw that it returned the exact same ...
 
Page 1 of 12 Goto page 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next
All times are GMT - 6 Hours
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

KS-Soft Forum Index