KS-Soft. Network Management Solutions
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister    ProfileProfile    Log inLog in 

passive RMA: "Invalid argument to date encode"

 
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> Bug reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rasc



Joined: 11 Oct 2009
Posts: 95

PostPosted: Sat Jun 19, 2010 12:55 am    Post subject: passive RMA: "Invalid argument to date encode" Reply with quote

Hi,
we set up a test at 03.02.2009 11:27:
- HM 8.14
- test done by passive agent 3.97 (same /w 3.99), timeout 300s
- method: count files
- folder: D:\data\archive
- mask *.* (same /w mask *)
- include subfolders
- count files newer than 2880 min
- alert when more than 1 files exist
- test done every day 6:30

The test ran fine (and unmodified) until and including 2010/06/09. Since then HM says "RMA: Cannot read data" and the RMA log shows
[10.06.2010 06:30] 192.168.12.17 Invalid argument to date encode
[11.06.2010 06:30] 192.168.12.17 Invalid argument to date encode
...

Please fix.
Back to top
View user's profile Send private message
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 10922
Location: USA

PostPosted: Mon Jun 21, 2010 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

We cannot reproduce the problem.
Do you use this agent to perform some other tests and only Count Files test item shows this error?
If you are using this agent to perform single test, could you try to setup some other test item for this agent and check if it works?

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
rasc



Joined: 11 Oct 2009
Posts: 95

PostPosted: Mon Jun 21, 2010 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

This agent performs 4 tests, including "ping 127.0.0.1"
Only that specific test does not work anymore.


Regards
Back to top
View user's profile Send private message
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 10922
Location: USA

PostPosted: Mon Jun 21, 2010 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

Can you send HML file with tests to support@ks-soft.net?

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> Bug reports All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

KS-Soft Forum Index