KS-Soft. Network Management Solutions
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister    ProfileProfile    Log inLog in 

Whois utility stops reporting halfway through a lookup.

 
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> IP-Tools
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JinjaNinja



Joined: 06 May 2004
Posts: 2

PostPosted: Thu May 06, 2004 4:38 am    Post subject: Whois utility stops reporting halfway through a lookup. Reply with quote

Hello KS-Soft!

I have recently bought IP_Tools and what an incredibly useful program it is! However, I have noticed a problem with the "whois" utility.

I tried looking up the domian "wilsonslaw.com" using the utility and a strange thing happens every time I click "start". The utility appears to give up half way through the whois lookup. This happens specifically on "wilsonslaw.com" and I think some other domains too. Most other domains I try seem to work fine, successfully reporting back to me the registered details of that domian.

For illustration purposes I have taken a screen shot which you can find here:
http://www.jinja-ninja.co.uk/whois.htm

As you can see in the above image, at the bottom of the screenshot, the last line displayed is "Sal". Why does it stop there? I have looked up "wilsonslaw.com" with the "whois" website and it reports back all the details without this problem, so I know it's there waiting to be found!

Also (if this helps) you will notice that 5 lines down from the top of the screenshot the line "prohibited without the prior written consent of Networ" ends abruptly, but is carried on in the next (6th) line: "k Solutions. You agree not to use". About a week ago it used to stop reporting THERE - but now it seems to have got over this block and continued for another half a page before stopping again as explained above.

Does anyone else have this problem? Have I a dodgy copy and need to reinstall? Or is this a known bug? Please help!

Thanks,
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 11782
Location: USA

PostPosted: Thu May 06, 2004 8:02 am    Post subject: Reply with quote

Thank you for detailed description of the problem.
This problem already solved. Patch available at www.ks-soft.net/download/ipt221.zip

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
JinjaNinja



Joined: 06 May 2004
Posts: 2

PostPosted: Fri May 07, 2004 4:01 am    Post subject: Reply with quote

Thank you Alex!

That fixed it straight away. I can't see how I would get that patch other than by the URL you posted above. I wonder if I have missed the page with this patch on?

Anyway - problem solved! Job's a good'un!

JinjaNinja
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
KS-Soft



Joined: 03 Apr 2002
Posts: 11782
Location: USA

PostPosted: Sun May 09, 2004 8:26 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
I can't see how I would get that patch other than by the URL you posted above. I wonder if I have missed the page with this patch on?


Sorry, we did not publish link on web site. Its because not much people experience this error.
But link is published somewhere in this forum.

Regards
Alex
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    KS-Soft Forum Index -> IP-Tools All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

KS-Soft Forum Index