KS-Soft. Network Management Solutions
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister    ProfileProfile    Log inLog in 

Search found 11686 matches
KS-Soft Forum Index
Author Message
  Topic: service tests: Win32 error #5 with Connect as
KS-Soft

Replies: 7
Views: 90

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Wed May 24, 2017 5:51 pm   Subject: service tests: Win32 error #5 with Connect as
If you need to check just services then Power User account should be enough

Regards
Alex
  Topic: Service test report problem
KS-Soft

Replies: 5
Views: 77

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Wed May 24, 2017 2:14 pm   Subject: Service test report problem
I see, thanks for information

Regards
Alex
  Topic: service tests: Win32 error #5 with Connect as
KS-Soft

Replies: 7
Views: 90

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Wed May 24, 2017 2:13 pm   Subject: service tests: Win32 error #5 with Connect as
What do you recommend?
If UAC enabled, use built-in administrator account for the service (Windows Services applet).
Otherwise use local admin or domain admin for the service (Windows Services appl ...
  Topic: Passive RMA stopped monitoring, does monitor via rmacfg
KS-Soft

Replies: 2
Views: 15

PostForum: Other   Posted: Wed May 24, 2017 8:53 am   Subject: Passive RMA stopped monitoring, does monitor via rmacfg
RMA version?
Windows? Service Pack?
What account do you use to run service?
What exactly means "stopped monitoring"? Test status? Reply?

Regards
Alex
  Topic: service tests: Win32 error #5 with Connect as
KS-Soft

Replies: 7
Views: 90

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Tue May 23, 2017 11:31 am   Subject: service tests: Win32 error #5 with Connect as
I am already using the build-in administrator account in the service tests
This account necessary for service itself, for hostmon.exe process.
E.g. if service started under local system account, the ...
  Topic: Service test report problem
KS-Soft

Replies: 5
Views: 77

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Tue May 23, 2017 8:36 am   Subject: Service test report problem
We tested the same config on our system, works fine - VMWare Tools respond.

Regards
Alex
  Topic: Reports aren't generated as configured on the Folder Setting
KS-Soft

Replies: 10
Views: 1820

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Tue May 23, 2017 7:29 am   Subject: Reports aren't generated as configured on the Folder Setting
You are welcome

Regards
Alex
  Topic: service tests: Win32 error #5 with Connect as
KS-Soft

Replies: 7
Views: 90

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Tue May 23, 2017 7:28 am   Subject: service tests: Win32 error #5 with Connect as
- KS Advanced Host Monitor and KS Web Service configured to run as Local System
- In the Host Monitor Application I've configured a separate user account under service (Domain user account)
So loca ...
  Topic: Slashes on %Reply%
KS-Soft

Replies: 5
Views: 97

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Mon May 22, 2017 3:25 pm   Subject: Slashes on %Reply%
>Action on this test is to write the result to a database that expects numerical result.

As I said HostMonitor can get some word or number.
Use Tune up Reply value option with expression like ...
  Topic: Slashes on %Reply%
KS-Soft

Replies: 5
Views: 97

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Mon May 22, 2017 8:49 am   Subject: Slashes on %Reply%
There is no such option but HostMonitor can get some word or number.
Do you need to keep many words in Reply and remove just \r\n (CRLF)?

Regards
Alex
  Topic: Service test report problem
KS-Soft

Replies: 5
Views: 77

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Mon May 22, 2017 5:23 am   Subject: Service test report problem
Looks like service does not respond to SERVICE_CONTROL_INTERROGATE request.
We tested couple VMWare Tools, they work.

What exactly version of VMWare Tools installed on your system?
Windows? Servi ...
  Topic: Problem setting auto-save tests
KS-Soft

Replies: 2
Views: 67

PostForum: Bug reports   Posted: Fri May 19, 2017 8:00 am   Subject: Problem setting auto-save tests
We cannot reproduce this problem and so far we do not see mistake in the code...
May be this happens after some specific operation (e.g. import test list from text file? HM script execution?)
May be ...
  Topic: %newestfile% in Text Log check?
KS-Soft

Replies: 8
Views: 2995

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Thu May 18, 2017 11:00 am   Subject: %newestfile% in Text Log check?
You are right, that one for x64.
There is x86 version
www.ks-soft.net/download/rma/rma129j_linx86.zip

Regards
Alex
  Topic: Ack sometimes dosen´t change status for test
KS-Soft

Replies: 1
Views: 50

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Thu May 18, 2017 4:32 am   Subject: Ack sometimes dosen´t change status for test
Could you please send log, script, test list (HML file) to support@ks-soft.net?

Regards
Alex
  Topic: %newestfile% in Text Log check?
KS-Soft

Replies: 8
Views: 2995

PostForum: Configuration, Maintenance, Troubleshooting   Posted: Thu May 18, 2017 4:30 am   Subject: %newestfile% in Text Log check?
What is wrong with above link?
RMA does not start?
What exactly error do you see?
What exactly Ubuntu do you use?

Regards
Alex
 
Page 1 of 780 Goto page 1, 2, 3 ... 778, 779, 780  Next
All times are GMT - 6 Hours
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

KS-Soft Forum Index